4

♥ SHOULD I ♥


hujan lebat jugak harini..
sama la dengan hati aku sekarang ni...
entah la..lately rasa mcm diri ni dipinggirkan...
rasa mcm diri ni x dihargai...
should i feel like this??
x tau la sebab ketidastabilan hormon ataupun ape...
tp aku btoi-btoi terguris sekarang ni...
hati ni mcm panas je kalo pikir balik...
*mesti setan loncat kegembiraan tengok aku mcm ni*
tapi iman aku masih ada...aku mampu utk tempatkan kewarasan akal pikiran ni...

"Ya Allah, kuatkan diri hambamu ini tempuh segala dugaanMu..buanglah titik hati benci dalam diri ini"

untuk adiwira..terima kasih berjuta kali sebab sentiasa ingatkan saya untuk berpikir dengan baik...u're such a perfect man...


notakaki: tidak sepatutnya perasaan macam ni timbul dlm hati ni...sori kalo post kali ni agak pelik n sukar utk difahami...ini menunjukkan hati ni agak emosi tidak stabil..

4 Bicara anda ♥♥♥:

mrs penguin said...

hai babes :)

sometimes i felt the same way apa yang u rasa sekarang.
but normally lah perempuan. sometimes rasa cepat sangat moral down.

Lee-Yan-Naa said...

takpe Ana..mungkin kadang2 kita akan ada persaan camtu,kuatkan hati..insyaallah Allah ada untuk kita..saya pon selalu emosi tak stabil ni :D

saidatul noor farhana said...

Mr penguin: yup..lately mmg giler2 punya down..but a bit ok..alhamdulillah...tqvm..

saidatul noor farhana said...

Lee-yan-naa:Amin...moga segala ya kembali tenanng..

Back to Top