20

♥ 60 PURNAMA ♥




111006 - jam 0000 - MRSM pasir salak

"gggrrrrrrrrrr" - handphone vibrating

" kalo sai jadi girlfren icam nak x??"

my heart stop pumping blood...whole body looks like 'lumpuh'..my lips create a smile...it's happen suddenly..aku baru je kenal dia dengan rapat for a 1 months...dalam hati aku macam x percaya...bia betoi mamat sorang ni nak dekat aku...yela..aku ni bkn cantek macam girls lain dekat maktab tu...but i replied his messange with this world..

" kalo saya miskol 2 kali maksud nyer saya terima tp kalo sekali means sori.."

lama jugak aku pikir untuk buat miskol tu..about 10 mins later aku buat satu miskol...lepas tu aku diam about 10 mins...n then i decide to make another miskol...so korg paham la aper maksud aku...

"with two miskol appear on your handphone, means i'm officially yours"

aku ingat nak couple main-main je..yela...zaman budak-budak..air hingus pn x abes lagi..minum pn ribena..*tp sekang ni pn ak minum ribena*...so aku assume x serius pn relationship ni...cinta monyet la katakan...masa kian berlalu laju macam kilat petir serta guruh* propa je ayat*...

111011 - jam 0000 - Rumah aku..

lagu "canon in de" played by him being played out from my handphone..* my ringtone*

i hear his voice said

"hepi 5th anniversary syg"

aku melompat gembira...adiwira ingat la..ingatkan lupa...waaaa...kejap je masa berlalu..dari budak hingusan hingga la kini menjadi budak final year yang bakal bergelar engineer tahun depan...saya biomedical engineer and he will be civil engineer but i'm civillian and he is an army...*tapi kejap je kan??*...aku btoi-btoi x sangka cinta monyet blh jadi smpai mcm ni..kalo nk go through every purnama hubungan kitaorg mmg x ckup masa nk tulis...sbb mcm-mcm pernah terjadi..gempa bumi, tsunami 500 skala ritcher, ombak badai, salji sejuk and mcm-mcm jadi dekat our relationship..mmg btoi org ckp..cinta akan aja kita erti dewasanya pemikiran..aku belajar banyak dari hubungan aku dengan adiwira...aku pernah menangis sampai nk gila..aku pernah gelak smpai titis air mata...tapi pengalaman ajar aku erti cinta sebenar...terima kasih utk yg doakan hubungan kami...terima kasih utk org membenci hubungan kami..tiada apa yg bisa dilakukan kepada yang membenci..cuma aku akn berdoa anda semua temui cinta ini dan lalui semua nya yang indah mahupun duka...

untuk si adiwira pula hanya ini aku mampu ungkapkan...

" saya cinta kamu!!!"


notakaki: moga Allah merestui hubungan ini...tetapkan hati kami...jika dugaan ditimpakan keatas kami, tetapkan lah kami utk harungi dugaan ini bersama..jika kegembiraan dikurniakan maka ingtkan lah kami kepada Nya kerana kesenangan didunia hanya pinjaman semata...jadikan lah hambamu ini sebagai bidadari kepada nya kelak..amin~~

20 Bicara anda ♥♥♥:

rara pinkmafia said...

alolololo so sweeetttt.unik cr couple.rara dulu couple dlm ym.

saidatul noor farhana said...

xdela unik la syg..setiap org mst ada part yg best in their relationship...everything happen is to make us to grow up..<3

baby afny said...

HAHA CHOMEYL JE.. MCOL 2X EH SYG.
btw, tahniah ye.. cpt2 la kawen ana. xsaba nk mkn nsi myk ana ni. hihihi

saidatul noor farhana said...

hahaha..xmau la ckp cmtu..malu la...uhu..:)

nick dot anis said...

sweet sgt..smg korang kekal ya:-)

saidatul noor farhana said...

tq so much dear...appreciate it..<3

Safrah Zainal said...

yangg..nk nangis plak aku baca entry ko kali ni..
tp,aku xptot sedih kn..kn gumbira :)
aku epy untuk k0rg berdua..moga jodoh korg kekal hingga akhir hayat..luv ya! :)

saidatul noor farhana said...

ala yang..npe nk nanges yayang...sedey ke aku tulis tu..hahaha...nsb baik x citer baadai yg jd b4 ni..hahaha...

Anonymous said...

sy suka cara awak tulis entry ni. lain dari ur entry yg lepas2. good job. semoga jodoh sampai ke akhir hayat =)
-anon baik

Anonymous said...

love the way how you wrote this entry, lain dari entry2 sblm ni. semoga jodoh hingga ke akhir hayat
-anon baik =)

faramira said...

tahniahhh... (^_^)V

Niena Farrah-Hana said...

sweet..

saidatul noor farhana said...

anon baik: tqvm setinggi gunung...amin~~

faramira: mekaseh dear..hope berpanjangan...::)

saidatul noor farhana said...

niena: kamu pn sweet dgn ko punya bf gak..hahaha...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sweet nya kakak syg! pray the best for both of u!

Izzatie said...

awwwww sweetnye :) nanti jangan lupe jemput makan nasi minyak ! hehehehe .

saidatul noor farhana said...

fiefiey: tq dear...amin..

izzatie: auch!!!hoping soo..<3 tqvm dear..

carelesswhisper said...

hye ana..

its been such a long time jgk kan since we've been in t0uch.. ^_~
1st 0f all, happy f0r u..bt0l la kan xperience r teacher n it'll teach u everything u never expect! happy 5th annvesary even dh belated..*juz g0t time to go through da bl0g.. ^_^ n als0 gudluck thr0ugh ur final year..gambateh! ^_^ keep in t0uch..stay pretty gal..~

saidatul noor farhana said...

Tq dear..lme jugak kn x keep in touch..no matter what u really help me a lot before..i learn from ur words..tqvm sgt3..for u too..stay preety..dh final kn??

carelesswhisper said...

well2..life's g0od..mine is sl0w n steady..while urs s0und so hectic! ^_^ hehe..tell y0u wut..i dah graduate lah..but still at h0me in a j0b huntin' m0de..it's been quite s0metime tp nk bt mcm mane, xde rezeki lg..huhu.. w0rds are juz w0rds..w0n't w0rk unless u make the acti0n.. ^_^ 0klah..since dunn0 when u'll read dis 0ne..c0z u s0unds s0 packed! hehe..gudluck f0r y0ur finals n thesis..! \(^_^)/

Back to Top