7

** LESS THAN A WEEK **

Salam Ramadhan semua...
mcm mana dengan puasa harini n hari yg before ni???
harap sgt3 ok...
nmpk nyer skrg ni tgl kurang dari seminggu untuk Ramadhan...
so sme-sme la kte guna kn baki bulan yg mulia ni dengan amalan yang baik...

uuurrrrmmmm...
mst mood raya dh sampai kan...
aku dh pn beli brg raya before puasa lagi..*excited gle kn??abaikan k??*
korang semua dah beli ke blom..
tahun ni aku akn beraya di Perak and second day of Eid's day akan balik Kelantan...
yyyeeeaaahhh!!mmg tiap-tiap tahun aku akan balik dua-dua kampung...
except if my dad busy...
ok..skrg ni nak ckp psl kuih raya plak...
aku dah siapkan dua jenis kuih raya...
honey cornflakes ngan sarang semut *kuih feveret adiwira*...
nnt tggl buat 1 type kuih and kek je..
my family x suka mkn kuih raya org lain buat or beli...
mmg dari azali mcm tu except kalo kuih tu sedap sgt3 baru la beli...
ok la...dh panjang sgt membebel ni...
nnt jumpa lagi utk next n3...
tqvm sbb reading my entry today...see uols soon :)


notakaki: mood skrg ni rindukan si adiwira...cepat la balik..:) yeah!!my lil sis nk balik esok..oooyyyyeeeaaahhh!!!

7 Bicara anda ♥♥♥:

cik fatin said...

terbalik kepala tengok gambar ana. hehe.wahh terernye buat sarang semut. senang ke?

saidatul noor farhana said...

ala...sori la eh???saje je tunjuk gmbr t'balik..xdela terer mana buat sarang semut tu...monitored by my mom jugak...:)

Auntie Nenet said...

hehehe ana... honey cornflakes?? faveret ak la. hehe

saidatul noor farhana said...

Yeke??nnt dtg la umah ana..dtg raya cni..ehe...

Auntie Nenet said...

haaa bole ke?? yeyeh... hehe

saidatul noor farhana said...

Blh je...sentiasa terbuka syg..jom la...

HaNa HaNi said...

eksaitednye sampai seblom pose dah prepare tok raye
hana pown xbeli baju raya lagi neyh
^_^

Back to Top