4

- VISITING MY SHOP -

ammbuuucaakk!!!!
lately mcm busy sket...
tp kalo korg semua nk tau..
aku dh abes LI dh..
so skrg ni tgh senang lenang dekat rumah..
xdela senang lenang mane..
tp hidup aku tetap hepi!!!
HHOORRAAAYY!!!!!

tapi aku ader benda nak share ngan korg semua...
aku just open my new online shopping...
taaadddaaa...



hope sudi la tgok-tgok...
tp kalo blh beli skali pn x pe...
barang mmg high quality...
kalo x percaya korg blh beli n kalo x puas hati *atas alasan munasabah* blh return blk!!!
aku jual pakaian for gurls yang nak jd cantek cun melecun!!!
jgn lupa visit

Milashka Shop
Facebook: Milashka Shop

harga reasonable with the quality..
all my stuff semua limit...
so who's get it is the lucky one!!!

notakaki: ape yang saya pakai on the first is all from Milashka Shop..so cepat-cepat grab!!!

4 Bicara anda ♥♥♥:

difficult easy. said...

cantiknya baju!! anyway, ni lagu apa ek? best lah. yang kat blog awak ni.

NORHIDAYAH AZMAN said...

wah!!! dah ad on9 shop sendiri..
k.dayah penah nak stat tapi x berani plak..
kalo x keberatan,sai cari stock kat mane?
k.dayah byk gak cari kedai jual baju borong tapi x banyak sgt..
:)

saidatul noor farhana said...

difficult easy: ni lagu takut by viera...:)sedap kn???

saidatul noor farhana said...

k.dayah: ni mama sai yg tlg cari kn...ader byk tmpt..kalo k.dayah nk, pm sai dekat fb eh???

Back to Top