3

WHICH BETTER

nak hidup zaman skrg ni mmg susah..setiap bnda yang dilakukan kne perfect..even sekecil zarah kesalahan yg kita buat, mst akn nmpk cela nyer mcm kte buat satu pembunuhan...

aku makin x phm keadilan dunia skrg ni..aku dikatakan t'lalu ego..do i look egoistic???anyone can answer it for me??please let me know it..

aku kini idup dalam kebuzian kota as org yang dah b'kerjaya sbb aku bz dgn my LI...tmpt LI aku skrg ni dlm proses nk adapt..so far bg aku mmg best ader dkt tmpt skrg...hari2 pergi kerja mcm excited ske..but a bit tiring sket..tp memberi kepuasan yg lipat ganda when i can solve one or more probs...mcm dpt hadiah besar plak...

starting from now kita kne la blaja utk idup atas kaki sendiri...jgn t'lalu berharap pada org lain utk majukan diri..aku pernah kne..so it's time to show yg aku ni independent ok!!!!*lu salah tafsir psl waa..*

maapkan saya sbb entry kali mcm gle-gle sket and a bit emotional...waiting my emotional to be ok..it's enough for me :(



"my heart is crying but nobody know
cz my lips keep on smiling to make them happy
"


biar lah orang kenali aku idup gembira..buat mereka gembira satu hadiah yg besar bagi aku even adakala nya aku yang makan hati..sbb to love someone u must sacrifice something that hard for u to done!!

notakaki:mne yang terbaik..pikikan diri sendiri or org yg kte syg??maapkan aku kalo lately mcm lmbt sket update blog..idop mcm agak x teratur n perlukan masa utk adaot semua itu...my personal life pun a bit kucar kacir mcm kucing ilang anak...i'll back soon :)

3 Bicara anda ♥♥♥:

Megat Jasrul said...

Sedey bunyinye..huhu

saidatul noor farhana said...

hahaha...sedey kot...:)

Anonymous said...

byk kn bersabar..masih rmai yg syg kn anda.

Back to Top