10

|| PHENOMENA ||

hari aku berjalan-jalan usha blog org lain..
and tbe-tbe aku t'terjah dekat satu blog ini..

BLOG GEMPAK

benda ini bagaikan phenomena dalam dunia fesyen..
aku mmg 100% setuju dgn apa yg d'bicarakan dalam blog itu..
even isu ni kadang-kadang boleh jadi isu yg panas...
mcm isu fesyen tudung dahulu kala...
tp psl fesyen tudung itu, ak x setuju sgt..
selagi kita tahu tujuan pemakaian tudung, x salah kalo nk bergaya...
tapi kalo psl legging ni mmg aku x setuju kalo pkai tudung tp bawah ketat...
mmg aku pn x alim mne...
jz kadang-kadang rosak pemandangan mata aku ni...
*aku punya jeans x de size 's'..plg kecik size 'm' *
lagi pn dengan pemakaian legging ni nampak mmg x sesuai kali disertakan dengan tudung dikepala..
walaupun akan ader 50% org akan setuju and 50% lagi x setuju..


notakaki: nukilan ini hanya untuk menyatakan pendapat aku..bkn utk mengata atau apa..moga memberi manfaat kepada semua..even aku pn pkai jeans ketat jugak tp jeans lama-lama akan 'kembang' n besar...lagipun material dia x jarang..maafkan sekiranya ayat ini ader membuatkan seetengah pihak terguris hati...

10 Bicara anda ♥♥♥:

Munirah said...

legging kalau nk pakai dlm kain x pe lah..kalau nk buat jd seluar bwk jln2 mmg tak sesuai lah..lg2 kalau yg tree trunk dia tu besar, sakit mata..-.-'

saidatul noor farhana said...

yup...mmg 100% agree..kalo pkai dgn kain mmg x pe..tp jz as a outer cover mmg x best!!!!!:)

sherah said...

legging sgt3 lah buruk kalau org yg pakai tu perempuan bertudung.actually yg tak bertudung pun sama.boleh naikkan syahwat lelaki as nampak le kite punye bwah2 tu kan.mmang tak patut la kalau pakai.tak kire lah kalau dia pakai baju labuh ke apa ke.still melekat mcm tu mcm tak pakai pape.baik takyah pakai pape terus kan.its like telanjang.nanti apape2 jadi nk buat cane./takboleh nk salahkan llaki kan?ish2.sherah mmg tak suke org pakai legging ni :((

saidatul noor farhana said...

btoi2...100% true...it's look really weird kn???but kalo mereka ni semua nk pkai nk buat mcm mne...:)

Zara Hannan said...

mmg sgt memalukan kalau guna tudung tapi kat bawah guna legging. free2je kena umpat.. baik xyah pakai kalo semata2 nak berfesyen kan.. fesyen yang kena xpe la.. ni buat nye org maki, wat naye diri sndiri jek. huhu.

Myra Arshad (: said...

setuju sangat. legging tak sesuai utk buat seluar, nak nak utk yg bertudung. heee ;)

saidatul noor farhana said...

nmpk buruk sgt..thanks cz agree with me...jz an opinion..:)

Safrah Zainal said...

aku dh lama jmp blog ni yang..
tubelawak.blogspot kn?
mmg pedas ayat2 die..tp,bez bace!haha..

Cik Miera Mierae said...

btw bek pkai skinny je...xde r trok cam legging tuh.. ;)

saidatul noor farhana said...

sap: aku jmpe time membe ak post kat group maktab ak..uhu..best2...

cik miera: btoi 2...skinny lg ok...sbb kain tebal..:)

Back to Top