5

|| AAIIIPP ||


ton of lorry of assignment skrg ni..
tolong-tolong *x tau nk mtk tlg pasal aper n pada siapa*
mulai skrg aku akan busy dengan kerja-kerja yg menimbun bagaikan bukit...
ala-ala dah macam nk ambil master jer..*aku dh mula perasan..abaikan*
walaupun sem 2 tahun 3 ni dh nak abes *mean dis week last lecture*
next week dh start study week...tp assignmnet still penuh..
time study week akan digunakan utk presentation paper...
uwaaaaaa...
blom msuk 4th year lagi...
dengan final project la ape kejadah lagi pn aku x tau sbb otak ni dah mengalami disconnect of connection...
nak abes kan degree pn smpai pening aku nk buat semua projek..
ini pulak kalo nk ambk mster and PHD...*ish3..mcm x sanggup je..*
next sem aku bersama adiwira mungkin akan kurangkan perjumpaan untk bicarakan hal-hal rumah tangga..*adakalanya lakukan aktiviti yg kekanakan ribena*


sebabnya masing-masing akan mem'busy'kan dgn mcm-mcm kerja...
sekarang ni kne focus dgn final exam plak...

GUD LUCK IV FINAL ADIWIRA

so maapkan si pengarang x bertauliah ni kalo blog ni dipenuhi oleh labah-labah berbisa..
hahahahha..*tp mst time stdy week aku akan post something cz aku ni jenis x blh tgok buku lme-lme*
mmg ckp x serupa bikin kn???
*macam la ramai sgt nak baca blog aku yg buruk ni*
tatatatattatatata.....


notakaki: aku rasa makin lme aku tulis blog ni makin mengarut la kan??ader pape idea utk perubahan x???tp idea itu akan dipetimbangkan lepas my final..yeah!!!

5 Bicara anda ♥♥♥:

alola said...

cantik betul tempat ni.harap oneday dpt pg sini.

Anonymous said...

gud luck exam final.

saidatul noor farhana said...

thanks uols...

alola: may b one time u'll be there :)

Mila Ahmad said...

gud luck for u exam tman lelayang kew?

saidatul noor farhana said...

thanks a lot...amin~~~a'ah...tmn metropolitan kepong..tmn layang2..:)

Back to Top