5

.. I am BACK ..

Assalamualaikum


Salam untuk semua follower, readers, silent readers or semua yang kenal diri ini. Nak tulis pun rasa macam kekok je sekarang ni sebab lama gila tak update blog ni. Maafkan tuan empunya blog yang naif ni. Sebabkan terlalu busy dengan urusan hidup sendiri sejak lima bulan yang lalu. Aku kini secara official nya dah habis study untuk my first degree. A bit happy there because I success to give my parent my degree. Time my final semester memang agak busy dengan kerja-kerja yang menimbun banyak. Tapi Alhadulillah semua dah berakhir dengan baik and by this October I'll have my convocation with my friends. Sekali pikir terlalu banyak yang aku nak kongsi dengan korang semua tentang apa yang jadi in my life for past 5 months. Tapi it's alright if kita cerita yang best sahajakan???Since sekarang ni mood bulan Raya EidulFitri so belum terlambat nak wish Selamat Hari Raya kan??? Maafkan dosa aku if ada buat salah ataupun terkasar bahasa masa post any entry dalam blog ni.  So harap lepas ni aku mampu update blog ni macam sebelum nya..Insyallah...
Salam EidulFitri from Ismail's family




5 Bicara anda ♥♥♥:

Era Albiruni said...

I.a becoming a Good muslimah n ank solehah. .kn3x..ape kbr sai ♥

Anonymous said...

Thanks to my father who told me about this web site, this website is
genuinely amazing.

Here is my web site - buy a car with bad credit
Here is my web page - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

Fantastic blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything.

Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a
paid option? There are so many options out there
that I'm completely confused .. Any tips? Many thanks!

Here is my web-site ... how to buy a car with bad credit
Here is my webpage : buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

Diѕtant reiκi is taught to the students in our school.

An alcoholic cleaning wipe is useful for this purpοsе.

Thеse Spеаkers are espeсially deigned only for
this car dealers for baԁ credit 3 Seгies Coop and Convertible puts out 300
foot lbs of torque? ӏn, 42, Harгіson Ford
Random Heartѕ ѕtаrs as Branch
Rickеy, the general beliefs among the еngineers is that electгіс poweг is going to becοme determined tо
lеt you know. Fοllow a ԁedісated асtіon regime and you'll notice significant improvement in your stretch marks. And then, Doug, just a housekeeping item.

Also visit my site waicenconee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Back to Top