7

** SUPER DUPER BUSY **

Such a long way aku x update blog ni..
bagaikan perlu maid untuk bersihkan sawang-sawang ni..*ayat mcm org kaya..berangan jap..*
lately memang busy tahap dewa hidup aku ni...
lagi-lagi nak abes sem...semua assignment nak due...
uuuwwwwaaaa...
macam nak botak kepala ni..*ayat biasa bagi sudent 4th year*
project bertambun x siap lagi...
semua half way cz vitamin 'malas' banyak giler...
lagipun to many happen in my family lately...
rasa macam tension + penat...
may b dugaan tuhan atas kesenangan yang DIA berikan...*ake redha dan terima dugaan ini*
no matter what had happen i'll always and forever love my family...
dalam busy tahap dewa aku ni, sempat jugak see my mr adiwira...


bkn utk gatai lepas rindu but to help him...
keganasan beliau telah mengakibatkan laptop nyer punah ranah...
akibat perasaan kesian lalu dipinjamkan my notebook yang bersawang tanpa tuan...
sambil menyelam tangkap ikan...hahahaha...*cantek giler peribahasa*
aku lunch skali with him!!!!
berani mati kan cz aku takot nk lunch diwaktu 'luar biasa' dkt uni beliau...*bak kata adiwira, aku ni penakut x kira tempat*
nothing more happen to me...jz wanna to focus on my thesis and a ton of project!!!!


notakaki: manusia masih percayakan kepercayaan yang kurafat and boleh menjadi syirik..Ya Allah..jauhkan nya dari keluargaku...amin~~~

7 Bicara anda ♥♥♥:

Mrs Military said...

sambil menyelam tangkap ikan...hahahahah...ikan nya dah kena tangkap masuk dalam fridge hati dah yunk...

saidatul noor farhana said...

Siap dh guna padlock dh...hahaha..ikan x kn dimakan tp disimpan sbgai teman..hahahaa...

Ihsan Arifin said...

ape yang kau takutkan sangat tu haaaa labuuu kah kah kah

ainraus said...

i miss you sai!

Anonymous said...

check msg kat FB sai,ada msg penting...

saidatul noor farhana said...

ihsan: tkot utk hadapi hari akn dtg...

saidatul noor farhana said...

ain raus: mish u too..ble nk gather2 ni???

Back to Top