19

:: TUTORIAL ::

+gambar x de motip la +

buku....buku...buku...
baca...baca....baca...
mengarut ape plak kt cni...
mmg skrg ni mls gle nk bce buku...omegod!!!*gedebush sket*
hari ni aku nk update blog la...lg best kn??
uuurrrmmm...
tajuk psl tutorial...
so kali ni aku nk ckp psl tutorial utk blogger-blogger yg baru nk merangkak mcm aku..
last week aku ader view one blog yg byk tlg aku utk update view features dkt my blog..
dia aja mcm-mcm la...
lagi pn tutorial dia sng phm n x dela ayat belit-belit tahap professional gaban...
hahahhahaha...
org yang baru bertatih mcm aku ni blh la nk phm...
korg semua blh view blog ni...

Edriena Hazelina

dkt blog ni korg akn dpt byk benda..
selamat mencuba ok???
:) muchos gracias :)


nota kaki: kepada peminat maxi skirt yg sedey sbb RNR collection dh tutup order, aku der jmpe satu lg online shopping yg buat custom made maxi skirt...just visit this DaLzButtOnCraft..order msh lagi blh buat...kalo nk visit her blog, blh la tgok dkt list online shopping dkt my blog ni :)

19 Bicara anda ♥♥♥:

Afiq Mane? said...

Menarik la blog awk ni..
nice

Anonymous said...

thanks 4 the tuto..really help me a lot.

Anonymous said...

such a great post..lurve it.



ur silent reader<3

saidatul noor farhana said...

afiq: yeke??a million thanks sbb sudi dtg..:)

anony 1: weeee....muchos gracias...

anony 2@silent reader: mekaseh sgt3...

Leya said...

ohoh...thanks =)

saidatul noor farhana said...

no biggie...ader ilmu kte konsi sme2...:)

intan.maisarah said...

bile habis final?

saidatul noor farhana said...

mggu dpn..jumaat...lmbt lg..:(intan dh abes ke???

Far8 budak baik said...

kau mesti tgh nk exam kn..
pi bljr lahh!!
makan buku tu..
haha

Ct Arina said...

yg da lame bertapak pon masih merangkak x bejalan2 ni. cane nak wat? hahaha

saidatul noor farhana said...

far8: tgh bce buku la ni..:P

arina: yup..x tau la...hahaha..

cik fatin said...

thank for sharing! suke :)

SAMMY said...

ana bertuah dapat abg tu..dia syg ana sgt2 kn? :) lama sammy lepak kat blog ni sbb baca entry2 ana yang lama :)

baca pengalaman ana n si abg tu jalan2, kongsi2 segalanya n byk pengalaman manis bila ana n si abg tu suka jalan2..seronok..hope that ana n si abg tu kekal hingga ke anak cucu :)

Naddia said...

gambr memang takde motip! haha

saidatul noor farhana said...

cik fatin: yup...hope dpt membantu..:)

sammy: amin...iA..ana harap kn bnda yg sme...:)semua terserah pd Allah...kita hanya merancang...

naddiaa: a'ah...terok kn???:)

Izatie said...

Thanks for sharing this ^____^

saidatul noor farhana said...

no biggie....kasih diterima...:)

ButtOnSQueeN said...

Thanks Sweet for helping us spread DALZBUTTONCRAFT ^_^

saidatul noor farhana said...

sori la..sbb tls kecik je...x tau npe ngan my blog..i dh try bold n besar kn tp x blh..:(

ur welkem...:)

Back to Top