5

.. JAWABAN- JAWABAN ..

firstly sori to naja n bonad cz lmbt jwb tagged tu..
cz currently bz sket...
ni dier informa psl nak tag-tag org ni...

okey, here's the info about this Tag.
"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

mari sama-sama lakukan nyer!!!

1. Aku anak kepada En. Ismail dan Pn. Saadiah.
2. Aku skrg ni study dkt UM n taking Biomedical Engineering..dh msuk tahun 3 dh...
3. Aku seorg yang senang nk kawan tp x kn bercakap dengan rancak nyer ngan org baru knl..tp kalo org 2 senang n satu kepala ngan ak, so ak on je...
4. Aku ader 5 ekor Hamster pemberian si dier...ader dua ekor yg umer nyer dh 1 tahun 4 bulan...
5. Aku ske jd stalker sbb ske tgok org2 yang cantek!!!
6. Aku skrg ni being taken by HIM..
7. Aku ader byk kawan baik yg fahami aku..
8. Aku sng t'rasa ati kalo org keluar kn kata-kata kasar..*bajet ayu lak..pang skali..*
9. Aku suka gelak kuat...
10. Aku ex-KMPP student...
11. Aku ex-MRSM Pasir Salak..*tempat aku kn si Adiwira..*
12. Aku ni kadang-kadang susah nk focus..
13. Aku ske SHOPPING!!!!!..*nmpk sgt gne duit JPA..hahaha...*
14. Aku akan t'tekan kalo x de duit dlm akaun...
15. Aku ni mmg x reti manage duit sndiri..tp lucky to have my mom as accountant...
16. My dad as an army!!! *proud of u dad!*
17. Nama panjang ak??? SAIDATUL NOOR FARHANA BT ISMAIL...pnjg kn nme aku??so that y aku lmbt bgtau...ayah aku punyer keje letak nme ni...
18. Aku anak second from four...
19. Aku ader kampung dekat kelantan n perak...
20. Aku pernah jd budak yg gemok!!!tp time tue la Adiwira purpose aku..
*54kg tau time tue??*
21. Skrg ni aku kuat makan!!!
22. Aku susa utk bangun awal!!*pemalas...kedebuk!!!*
23. Target nk graduate on time 2012!!!
24. Nak kerja yg best..gaji mantap!!
25. Nak kereta Suzuki swift PINK..* buat hantaran kawen pn best..bg aku satu dulang je hantaran x pe..bajet ko hot!!!*

Selesai sudah angan n tabiat buruk aku!!!!

here those been tagged with
from me...
Azie
Mawarni
Fau Farah
Jue
Ainil
Attirah
Balqis n those yg sudi la....
Follower pn blh!!!!
♥♥♥♥


notakaki: mood hepi now!!!


5 Bicara anda ♥♥♥:

Nama Saya Farah said...

mekasih tag. tag saya awak tak buat lagi. haha nanti saya buat ye. :)

saidatul noor farhana said...

oooo...
ader eh???
nnt ak jwb k???

miszainz said...

heyy!
wokey dokey hun!
nnt kite buat k? ngeh ngeh ngeh.tapi mesti lmbt. worry ;)

azie zera said...

hehe... baru bace ^^ tq ~

saidatul noor farhana said...

ainil: ok2...:)xpe...

azie: buat tau dear???

Back to Top