0

aK mULa JaToH CiNtA nGaN iTU!!!

aku sendir pn x sedar ble ak start jatoh cinta ngan 'itu'...aku sendiri x dapat nk detect perasaan 2...org yg knl kan aku kat 'itu' secara dekat adalah my bestfren..AZIE...enth la...mungkin bnda ni jadi secara x sengaja kot..ak makin lame makin jd makin gle tau..oh noo.. i can't face it anymore..'itu' dh byk habis kn duit ak tp ak tetap suka kn die gak...
OH MY GOD...I'M IN LURVE WIF U SKINNY JEANS....

hahha..2 la bnda yg ak ckp 'itu' n yg aku fall in lurve tu..b4 dis ak pnh ader skinny jeans tp x dela se obses skrng ni..ak lum kumpul abis lg..skang ni bru ader kale grey,dark blue,blue n peach...haha..aku ngah ske gle skrg ni..x tau npe..tp kadang2 ble ak pkai ak rase cm ak nmpk gmok je..tp tgok org pkai nmpk nice gle..ak ske la..YEAH!!!!!!lurve it..haha...korg mst pk aku ni cam org x btoi ni..ni video yg ader byk gle org pkai skinny jeans...ak ske lagu die gak+sua yg girls ni sume pkai..haha.....
video
aku ske gle...uwaaa..lurve it..

p/s:aku blh jd gle kalo cm ni tau..uhu...

0 Bicara anda ♥♥♥:

Back to Top